ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΑΚΡΩΤΗΡΊΑΣΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ και προκαλούσε βρίζοντας χυδαία, φιλόζωους και αρχές
13:51
185,618
Reddit
Υ.Γ - *Ζητώ συγνώμη από τον Φεβρουάριο που τον πέθανα λίγο γιατί τον μετονόμασα σε "Φευρουάριο" στην αρχή του βίντεο! Φεβρουάριε... συγνώμη, μη μου θυμώσεις, αλλά αυτά παθαίνει κάποιος όταν κάνει edit και άλλα 10 πράγματα μαζί... έλα ρίξε ένα χαμόγελο τώρα μην είσαι μουρτζούφλης! 😝
Περιστατικό που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2017.
Πρόκειται για έναν χρυσαυγίτη (σύμφωνα με δικά του λόγια) που ακρωτηρίασε αυτιά και ουρές από τα ζώα του.
Μπορείτε να δείτε το σχετικό άρθρο εδώ
www.vice.com/gr/article/aey3gk/ta-skylia-moy-einai-mobora-ki-etsi-8a-deixnoyn-h-istoria-enos-xrysaygith-poy-akrwthriazei-zwa
Το θράσος όμως του "ανθρώπου" αυτού δεν σταματά εκεί, μιας και έδωσε μόνος του δημοσιότητα στο παράπτωμα που έχει κάνει, δημοσιεύοντας στα κοινωνικά δίκτυα (facebook), όλες τις λεπτομέρειες, μαζί με φωτογραφικό υλικό, και τα προσωπικά του στοιχεία. Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση.
Ναι, καλά διαβάσατε, ο ίδιος τα δημοσίευσε όλα αυτά. Από μαγκιά φυσικά, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι φιλόζωοι, αστυνομικοί και εισαγγελείς, θα του κλ..με τα αρ...δια.
Οι δημοσιεύσεις ήταν πολλές, και οι απαντήσεις του εν λόγο "κυρίου" σε κάθε σχόλιο που του έλεγε ότι αυτό που έκανε είναι παράνομο, ήταν με χυδαία λόγια, και πρόκληση να πάμε από το σπίτι του να μας βάλει στην θέση μας (κοινώς να μας σπάσει στο ξύλο). Γι αυτό δημοσίευσε και την διεύθυνσή του και το τηλέφωνό του.
Η τόση "μαγκιά" σε συνδυασμό με την απύθμενη βλακεία που χαρακτηρίζει το άτομο αυτό, τον έκαναν να μας δώσει απλόχερα και δημόσια, ότι χρειαζόμασταν για να κάνουμε μήνυση στις αρχές. Ομολογία, φωτογραφικό υλικό, και προσωπικά στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και διεύθυνση.
Την ευκαιρία άρπαξε πολύς κόσμος όπως ήταν φυσικό, και έγιναν πολλές μηνύσεις εις βάρος του, και στην εισαγγελία (μια από αυτές και δική μου εννοείτε) και στην αστυνομία αλλά και στην δίωξη.
Τρία χρόνια μετά, έστω και αργοπορημένα, ήρθε η ώρα του! Ήρθε η ώρα να πληρώσει και για το άδικο που έκανε στις ψυχούλες αυτές, αλλά και για κάθε προκλητική και χυδαία κουβέντα που έχει γράψει δημόσια. Και πιστέψτε με, με το πρόστιμο που έφαγε, θα πληρώσει ακριβά την κάθε λέξη!!
Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020, έγινε η δίκη του και καταδικάστηκε ερήμην
μιας και δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο. Η ποινή που του επιβλήθηκε, είναι 7.500€ χρηματικό πρόστιμο και ενάμιση έτος φυλάκιση. Το ενάμιση έτος φυλάκισης, αν δεν θέλει να μπει μέσα, θα πρέπει να πληρώσει 25€ τη μέρα. Αυτό ανέρχεται στο σύνολο των 13.675€. Προσθέτοντας αυτό με το χρηματικό πρόστιμο, φτάνουμε σε ένα σύνολο των 21.175€. Αυτό είναι το ποινικό πρόστιμο. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει και διοικητικό από την αστυνομία, ένα αξιόλογο ποσό που θα προστεθεί με το ποινικό.
Σε καλή μεριά να ευχηθούμε και εμείς με τη σειρά μας και να ρωτήσουμε τώρα τον "κύριο" αυτό, πως αισθάνεται και αν έχει ακόμα τις ίδιες απόψεις.
Μήνυμα προς όποιον έχει σκοπό να ακρωτηριάσει τα ζώα του. Είναι παράνομο, ανήθικο και σας περιμένει μεγάλη τιμωρία. Αν δεν σέβεστε τα ζώα, τότε να φοβάστε το νόμο και τις συνέπειές του. Θα πρέπει να μάθετε επιτέλους ότι και τα πλάσματα αυτά έχουν φωνή, και η φωνή τους είμαστε εμείς!
Μπορείτε να δείτε το άρθρο που αναφέρει το βίντεο εδω:
www.vice.com/gr/article/aey3gk/ta-skylia-moy-einai-mobora-ki-etsi-8a-deixnoyn-h-istoria-enos-xrysaygith-poy-akrwthriazei-zwa

▶ Αν σας άρεσε το βίντεο κάντε ένα like και αν σας αρέσει το κανάλι μου, θα με βοηθούσε πολύ μια εγγραφή και click στο καμπανάκι ❤️️
▶ Άνοιξα ιστοσελίδα. Μπείτε να ρίξετε μια ματιά
www.panagiotismilas.gr/
▼▼▼▼▼▼▼▼ MY INFO ▼▼▼▼▼▼▼▼
★ Name: Panagiotis Milas (Παναγιώτης Μήλας)
★ Site: www.panagiotismilas.gr/
★ Email: takis.milas@gmail.com
★ Facebook: facebook.com/panagiotismilasgr-1094708147392535/
★ Instagram: instagram.com/panagiotismilas.gr/
★ Twitter: twitter.com/panosmilas
★ GRsoft: grsoft.info
▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲

Σχόλια
 • Panagiotis Milas
  Panagiotis Milas

  "ΧΡΥΣΑΥΓΊΤΗΣ" ▶ Γιατί Παναγιώτη έβαλες αυτόν τον χαρακτηρισμό στον τίτλο του βίντεο; ▶ Δείτε στο 10:12 το μήνυμα μου προς την Χρυσή Αυγή και θα σας απαντηθούν τα ερωτήματα γιατί το έβαλα στον τίτλο ▶ Ο χαρακτηρισμός "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ" στον τίτλο, είναι λόγια του ίδιου που το έλεγε ξανά και ξανά στις δημοσιεύσεις του αλλά και το έδειχνε προκλητικά με φωτογραφίες του τύπου όπλο πάνω στο τραπέζι και μπλουζάκι Χρυσή Αυγή. Αυτό το νούμερο προφανώς νόμιζε ότι έχει πλάτες την Χρυσή Αυγή και ότι θα τον στηρίξουν. Γι αυτό και είχε τόση μαγκιά. Ήρθε η ώρα λοιπόν να πάρει θέση η Χρυσή Αυγή επίσημα απέναντι στις πράξεις και το άτομο αυτό. ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ!! ▶ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ότι ένας βλάκας δεν χαρακτηρίζει ένα κόμμα η μια παράταξη. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ότι το βίντεο δεν έχει πολιτικό χαρακτήρα. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ότι η συμπεριφορά αυτή δεν είναι χαρακτηριστικό την Χρυσής Αυγής. ▶ Η Χρυσή Αυγή πιστεύω ότι αποτελείτε από πολλά άτομα που έχουν φιλοζωικά συναισθήματα, τόσο στο κόμμα, όσο και στους υποστηρικτές της. Ελπίζω και εύχομαι, να φτάσει στα αυτιά τους το περιστατικό αυτό, και να πάρουν επίσημα θέση στο θέμα. Αυτός είναι και ο σκοπός που τονίζω τα λεγόμενα του εν λόγο "ανθρώπου" ότι είναι χρυσαυγίτης στο βίντεο. Υ.Γ - *Ζητώ συγνώμη από τον Φεβρουάριο που τον πέθανα λίγο γιατί τον μετονόμασα σε "Φευρουάριο" στην αρχή του βίντεο! Φεβρουάριε... συγνώμη, μη μου θυμώσεις, αλλά αυτά παθαίνει κάποιος όταν κάνει edit και άλλα 10 πράγματα μαζί... έλα ρίξε ένα χαμόγελο τώρα μην είσαι μουρτζούφλης! 😝

  • Giannis Mantzaris
   Giannis Mantzaris

   Όμως ρε πανό γιατί το κάνουν αυτό τι τους φταινε τα ζωάκια

  • ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Νεοραψωδός ChristoForis
   ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Νεοραψωδός ChristoForis

   Εν λογω*

  • ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Νεοραψωδός ChristoForis
   ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Νεοραψωδός ChristoForis

   εννοειται οχι εννοειτε

  • Νικος Μ
   Νικος Μ

   Καλά έκανες που διευκρινισες..η Χρυσή Αυγή είναι υπέρ των ζώων.

  • Savvas 07
   Savvas 07

   Μπράβο πες τα

 • Iptamenos Kokoras
  Iptamenos Kokoras

  Μια μικρή διόρθωση μόνο. Δεν έχουμε να κάνουμε με άνθρωπο αλλά με ένα δίποδο όν,το οποίο είναι επικίνδυνο για την ανθρώπινη κοινωνία και όχι μόνο.

 • arhs konths
  arhs konths

  Tous kinigous pou skotonoun xiliades zwa ton xrono giati den tous kinigas afta ta zwa den uppferou ? H den einai skulos?

  • Serafeim Stefanou
   Serafeim Stefanou

   @Off-the-rec χαχα

  • Off-the-rec
   Off-the-rec

   Είσαι βλακας

 • arhs konths
  arhs konths

  Les oti einao tis fisis ta autia tou skulou Ths fisis lipon einai kai oi ogoi kai ala pou vgazei o skulos afta giati ta afereis? Prepei na eksetazete to thema giati aftos pou exei to skuli kai den milaw gia afton edw st video giati einai malakas genika mporei to skuli na troei se xriso mpol kai na zei wrea

 • arhs konths
  arhs konths

  Merikoi anthropou mporei n kovoun ta autia k thn oura st skulo kai auta pou tha s pw ta exw dei me ta matia mou Lipon ta skulia tous zoun kalhtera k apo kai apo anthropo k ta agapane episis pio polu k apo ton eafto tous me xiliades euro na xalane gia auta ala oti exei aferethei apo ti skulo na exei ginei apo giatro k oxi me thn psalida pou kladeveis na ta kovoun kai siriza poles fores kai nai aftoi na timorithoun den lew Kai uparxoun k kapioi aloi pou einai antitheti se auto kai roufianevoun kalontas thn astinomia k filozwikes ta skulakia tous trone skata kai ta exoun aplos na gavgizoun stous perastikous afti giati den timorounte?

  • Serafeim Stefanou
   Serafeim Stefanou

   Είσαι σοβαρός ρε μεγάλε επειδή γαβγίζει ο σκύλος δλδ θα πάει μέσα ο άλλος ; Είναι λογικό να γαβγίζει σε αγνώστους δε τους ξέρει κ νιώθει απειλή. Θέλει πολύ μυαλό δλδ; Συνερθε

 • ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ
  ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ

  Μεγάλο μπράβο για τα λόγια που είπες για την Χρυσή Αυγή

 • Aris Zogu
  Aris Zogu

  Και πιστεύω πολύ λίγα ήταν αυτά που του έριξαν! Αν έκοβε τα αυτιά σε άνθρωπο; τι θα έκαναν;;; το ίδιο είναι για μένα! Γτ τέτοιου είδους άνθρωποι είναι ψυχικά άρρωστοι.. Ποιος ο λόγος να το κάνεις;;;; να σαπίσει στην φυλακή!

 • Philby 67
  Philby 67

  Να τα σεβομαστε τα ζωα, καμια αντιρρηση,οχι ομως να λεμε οτι η αγαπη για τα ζωα ειναι πανω απο ολα.οποιος εκανε παιδια το ξερει αυτο καλα.

 • Dimitris L.
  Dimitris L.

  Πες τα ρε Παναγιώτη με τον κάθε καραγκιόζη που κυκλοφορεί εκεί έξω.

 • Character Tube and Gamer
  Character Tube and Gamer

  Τι ηλίθιος αυτός ο άνθρωπος

 • Σιμος Καραγκασιδης
  Σιμος Καραγκασιδης

  Poly swstos file moy...

 • Panos Panou
  Panos Panou

  Ωραιος ρε Παναγιώτη! Βεβαια τι απαντηση θα παρεις απο τους Φασιστες δεν ξερω..

 • Γιαννης Περγαντης
  Γιαννης Περγαντης

  Εσύ είσαι μαλακας παρέα ήσουν και ξέρει ρε νούμερο

  • Giannis Mantzaris
   Giannis Mantzaris

   ;;;;

 • Αμείλικτος Antifa Hip Hop
  Αμείλικτος Antifa Hip Hop

  Δεν περίμενα να μιλάς τόσο ευνοϊκά προς τους νεο ναζι

 • TheSaltarman81
  TheSaltarman81

  Ενώ οι υπόλοιποι που κόβουν τις ουρές και τα αυτιά των σκύλων τούς και δεν είναι Χρυσαυγήτες πως τους αποκαλείς? Αλλά ξέχασα αν δεν είσαι μαζί μου είσαι εναντίων μου! Το ίδιο σκατά και φασιστες είστε και εσείς οι υπόλοιποι που κάνετε κακό σε ζώα,ναι το λέω και σε εσας ψευτο-αντιφασιστες,φασιστοκουμμουνια κλπ...

  • TheSaltarman81
   TheSaltarman81

   @Off-the-rec πριν την Χρυσή Αυγή δεν έκοβαν αυτιά σε σκύλους?είσαι και μπετοβλακας και αναρχοφασιστας!

  • Off-the-rec
   Off-the-rec

   Σκάσε φασίστα, προσπάθησες

 • petralwna7
  petralwna7

  Η Χσυσή Αυγή δεν είναι κόμμα. Είναι Ναζιστική συμμορία.

 • ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΟΝΤΟΖΗΣ
  ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΟΝΤΟΖΗΣ

  Ρε μαλακά μιλα τι χρωματίζει τη ΧΑ με άσχημο τρόπο αυτοί σκωτονουν ανθρωπους.Απο ότι κατάλαβα είσαι συμπαθής προς τη Χρυσή Αυγή.Αυτοι σκωτονουν ανθρώπους στα ζώα θα κολλησουν.

  • Rap k Graffiti 50-50
   Rap k Graffiti 50-50

   @Νικος ΒΠ Εχω ακουσει σε κομματια τους που λενε πως εχουν πουλησει την ψυχη τους κλπ ειδικα απο τον hatemost εχω ακουσει αρκετες μαλακιες γιαυτο και δεν γουσταρω πολυ βητα πεις (αλλα κια γενικοτερα) οποτε ναι. Οπως και να χει δεν με αφορα τι κανουν και τι λενε.

  • Rap k Graffiti 50-50
   Rap k Graffiti 50-50

   @Νικος ΒΠ Εγω το βλεπω 3 6αρια 2*3 + 2*6 . Αλλα τεσπα. Φιλε δεν ειπα να κανουμε χιλιες δυο μαλακιες και θα μας συγχωρεσει ο θεος. Ο θεος συγχωρει αυτους που μετανιωνουν για τις πραξεις τους. Που μετανιωνουν αληθινα ομως. Οχι υποκριτικα η απο φοβο. Τωρα το τι μπορει να εχει προκαλεσει ο καθενας και τις συνεπεις των πραξεων του ειναι αλλο θεμα. Αμα σου σκοτωσει καποιος το παιδι σου πολυ πιθανον να ευχεσαι τα χειροτερα για αυτον ο θεος ως κατι ανωτερο απο εμας συγχωρει ομως. Εσυ μπορει να μην τον συγχωρεσεις ποτε τον δολοφονο. Αλλα αν αυτος μετανιωσει πραγματικα μπορει και να παει στον παραδεισο. Το οτι θα μεινεις παραπονεμενος πληγωμενος με χιλια δυο ψυχολογικα προφανως ειναι κατι που μενει. Αλλα περιμενεις δικαια πραγματα και λογικα απο τον θεο. Δηλαδη υπαρχουν χιλιαδες ειδικες περιπτωσεις. Προφανως και σε ατομα που δεν ηταν τοσο τυχερα και ισως να εχουν αδικηθει στην ζωη θα κρινει με τον καταλληλο τροπο αναλογα την περισταση. Με λιγα λογια αυτη ειναι η ουσια οτι και να εχεις κανει (σε καποια πλαισια φανταζομαι) υπαρχει δυνατοτητα μεταννοιας και αλλαγης. Αλλα μην νομιζεις οτι μετανιωνουν ολοι για τις πραξεις τους. Η οτι το να μετανιωσεις για κατι αληθινα ειναι ευκολο. Αλλα αμα βασιζομαστε στην αγαπη και στα λογια του Χριστου δεν εχουμε καποιο θεμα. Τα λαθη ανθρωπινα ειναι.

  • Νικος ΒΠ
   Νικος ΒΠ

   @Rap k Graffiti 50-50 και όσο για το 66 στην φώτο προφίλ μου. Τα παιδιά παρομοιάζουν τους εαυτούς τους με αγγέλους. Ή θεωρούν πως έχουν τη φώτιση τους για να γράφουν κομμάτια. Πάντως δεν έχουν καμία μεγάλη σχέση με θρησκεία.

  • Νικος ΒΠ
   Νικος ΒΠ

   @Rap k Graffiti 50-50 Δηλαδή εγώ φίλε θα βγαίνω να σκοτώνω και να βιάζω. Αφήνοντας ψυχολογικά σε ανθρώπους και αφήνοντας οικογένειες για πάντα στιγματισμένες. Αλλά ο θεός θα με συγχωρέσει αν μετανοησω? Όπως είπες όλες οι πράξεις έχουν συνέπειες. Αν όντως ο θεος συγχωρεί τέτοια άτομα πρέπει να είναι πολύ βάρβαρος

  • Rap k Graffiti 50-50
   Rap k Graffiti 50-50

   @Νικος ΒΠ στους αριθμους αναφερομαι. Και επειδη εχω ακουσει τι ειχε πει ο βαλαντης ηταν βλακεια αμα το καλοσκεφτεις. Το θεμα ειναι η ψυχη σου πως θα συγχωρεθει. Δεν νομιζεις πως υπαρχουν καποιες συνεπειες των πραξεων σου; Ετσι ειναι και μετα την ζωη. (Τωρα οτι θελει πιστευει ο καθενας)

 • PatsaRules
  PatsaRules

  Δεν είναι σωστό που οι φιλοζωικές δεν κάνανε τίποτα για τους Πακιστανούς που σούβλισαν τον σκύλο....στο σχόλιο που προαναφέρεται κατά αλλά αισχος

  • petralwna7
   petralwna7

   ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ? ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΣΚΥΛΙΑ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ? ΞΕΡΕΙΣ ?

 • o mpampas sou
  o mpampas sou

  Βρωμιαριδες κωλοχρυσαυγητες. Σκυλί μου ειναι λεει οτι θέλω κάνω

 • ROCK 99 WASP
  ROCK 99 WASP

  Είσαι μεγάλος.

 • Water Melon
  Water Melon

  Πες τα ρε μεγάλε!!!!!!!! 🐕🐕🐕🐕🐕 Πες τα γιατί χανόμαστε!!!!!!!!!!

 • kappios kakos
  kappios kakos

  Unfollow

  • Zoromanick
   Zoromanick

   @kappios kakos πρέπει να σαι πάρα πολύ μεγάλος βλάκας για να κάνεις unsub σε ένα άτομο το οποίο είπε κάτι φουλ σωστό.Για να το λες αυτό σημαίνει ότι συμφωνεις με τον άλλο βλακα, θα σου άρεσε να σου το καναν αυτό σε σενα???Να μην μπορείς να ακούσεις και να ανάλυσης ήχους λόγω της ελλυψης του πτερου του αυτιού?

  • kappios kakos
   kappios kakos

   @Panse Tizer nai opws thes pes to

  • Panse Tizer
   Panse Tizer

   Bro unsubscribe*

 • kappios kakos
  kappios kakos

  Eiste oloi kompleksikoi

  • Shⱥd0wNᵻqᵵ
   Shⱥd0wNᵻqᵵ

   Κάποιος κακός είσαι τόσο καλός με τρομάζεις 😶

  • Stauros 7
   Stauros 7

   Δε γαμιεσαι φασιστομουτρο

  • HelpMe.
   HelpMe.

   popo, me ethikses tora, paw na klapsw kai erxomai

 • Bithros
  Bithros

  Δεν ξέρω γιατί αλλά είναι συνηθισμένο να βλέπουμε κάποιες ράτσες σκύλων με κομμένα αυτιά ή ουρά! Μάλλον υπάρχει κάποιος μύθος που πιστεύουν οι άνθρωποι ότι ο σκύλος είναι ποιο όμορφος με αυτή την επέμβαση κλπ. Επίσης αποκλείεται όλοι αυτοί να είναι χρυσαυγίτες. Επιβεβαιώνεται άλλη μια φορά ότι έχουμε έλλειψη παιδείας στην συμπεριφορά μας απέναντι στα ζώα.

 • Decemberist X
  Decemberist X

  Πόσο ξεφτίλα είναι να κάνεις ένα τέτοιο βίντεο έχοντας σκύλο με κομμένα αυτιά.... Α ναι ξέχασα όταν τον πήρε τα είχε κομμένα... Να φανταστώ πρέπει να είναι φυλακή ή να τον σκότωσε τον άλλον που το πήρε το σκυλί.... Έλεος...

 • Intellectual NinjaMonkey
  Intellectual NinjaMonkey

  Το "χρυσαυγιτης" είναι άσχετος χαρακτηρισμός για το θέμα και το μόνο σκοπό που έχει είναι να προκαλέσει αίσθηση και συνυποδηλωσεις. Η ιδιότητα του δράστη δηλαδή ως χρυσαυγιτης δεν σχετίζεται καθόλου με το ότι βασανίζει ζώα (καθώς και εσύ ο ίδιος αναφέρεις πως υπάρχουν φιλοζωοι χρυσαυγιτες). Σκέψου δηλαδή πως ο ίδιος τύπος μπορεί να είναι οικοδόμος στο επάγγελμα, κιθαρίστας στο χόμπυ, καθολικός στο θρήσκευμα και χρυσαυγιτης στις πολιτικές πεποιθήσεις. Τι σε έκανε να ξεχωρίσεις το συγκεκριμένο στοιχείο της προσωπικότητας του και να το αναφέρεις και δεν συσχετισες πχ το επάγγελμα με τον βασανισμό του ζώου ("Οικοδόμος/Κιθαρίστας κόβει αυτιά σκύλου" κτλ). Προφανώς επειδή πιστεύεις πως η συγκεκριμένη πολιτική πεποίθηση συνεπάγεται αυτόματα βαρβαρότητα που επεκτείνεται μάλιστα και στα ζώα (άστοχο κατά την γνώμη μου , ο βάρβαρος στους Εβραίους Χίτλερ , λάτρευε τα σκυλιά). Η μόνη εξαίρεση είναι αν με τους χαρακτηρισμούς σου υπογραμμίζεις την υποκρισία και την αναντιστοιχία ρόλων και πράξεων. Αν δηλαδή έγραφες "πρόεδρος φιλοζωικών οργανώσεων/φανατικός vegan βασανίζει κατά τα άλλα γάτα" κάνεις δεν θα αμφισβητούσε τα κίνητρα πίσω από τον τίτλο σου. Η ίδια εμπάθεια θα ήταν ολοφάνερη αν έγραφες επίσης "κομμουνιστής κόβει..." κτλ βέβαια, δεν υπερασπιζόμαστε την Χρυσή Αυγή εδώ (την οποία μπορείς αν θες να κατακρίνεις ανοιχτά αλλά για άλλους λόγους). Απλά, όταν αφήνεις τις δικές σου πεποιθήσεις να υπεισέρχονται στην κριτική που κάνεις στην ανθρώπινη βαρβαρότητα πάνω στα ζώα , υποβαθμίζεις την αξία της.

  • Johnny St.
   Johnny St.

   Έχεις απόλυτα δίκαιο. Πολύ εύστοχο το σχόλιο σου όπως το διατυπωσες αδερφέ. Εύγε 🤝🏻

 • Nicolas Abadjiev
  Nicolas Abadjiev

  Εκαναι μεγαλο λαθος αυτος

 • Mike crone
  Mike crone

  Δείτε όλο το βίντεο πρώτα

 • Δημήτρης Πουλής
  Δημήτρης Πουλής

  Αυτό που την δίνει με την πάρτη σου είναι ότι το παίζεις Ιησούς Χριστός και προσπαθείς να βγάλεις το μίσος σου στους υπόλοιπους ακόμα και αν έχεις καλό σκοπό. Ο καλος άνθρωπος κάνει το καλό για την πάρτη του και για την ψυχή του. Εσύ το κάνεις για να πουλήσεις. Είσαι διπροσωπος και λαϊκιστής και πολλοί από τους ακόλουθους σου παρασύρονται συγκινημένοι από τις πράξεις σου. Και εγώ έχω κάνει καταγγελίες για απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης ζώων αλλά δεν βρήκα να το διαφημίσω ούτε να ξεκατινιαστω ούτε να το παίζω άγιος. Αλήθεια σε θεωρώ απαράδεκτο

  • Decemberist X
   Decemberist X

   Ακριβώς όπως τα είπες φίλε... Μόνο για να πουλήσει... Το GRsoft είναι η σύγχρονη τηλεόραση και βγάζουν λεφτά κ ότι έβλεπε ο κόσμος παλιά το πιστευε... Τώρα απλά λέγονται subscribers και όχι τηλεθεατές! Επίσης Άμα δεις σχόλιο του κράζει σε άλλο βίντεο έναν τύπο και του λέει άμα είσαι εσύ καλός δείξε μας τι έχεις κάνει για τον συνάνθρωπο... Δείξε μας.......

 • SLG Paul
  SLG Paul

  ela re pano ti zitas sorry re file twra sovarepsou kai liga tou les

 • Apolo Anasa
  Apolo Anasa

  Φίλε μου να σου κανω μια ερωτηση. Για το μνμα προς χρυσή αυγή. Πρεπει το κόμμα να απολογείται και να αναλαμβάνει την ευθύνη για κάθε ΕΠΑΙΣΧΤΝΤΗ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΈΑ πράξη?

  • Communist Rebel
   Communist Rebel

   @Apolo Anasa οταν το "κρατος δικαιου" δινει αδειες και αποφυλακιζει τρομοκρατες σαν τον ξηρο και τον κουφοντινα ξερετε να το κρινετε.. οταν αθωωνει τους εγκληματιες ομοιδεατες σας τοτε ολοι σαν κανετε τουμπεκι.. ασε μας τωρα φιλαρακο μας τα ειπαν και αλλοι αυτα.. ισοβια φυλακιση ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στα χρυσα αυγα.. θα ερθει η ωρα τους..

  • Apolo Anasa
   Apolo Anasa

   @Communist Rebel αν πρέπει να φυλακιστούν θα το πει η δικαιοσύνη. Υπάρχουν νόμοι. Ειτε καλός είτε κακός νόμος πρέπει να εφαρμόζεται

  • Communist Rebel
   Communist Rebel

   @Apolo Anasa καμια δικαιοσυνη δεν υπαρχει στην Ελλαδα.. οι νομοι ειναι ετσι φτιαγμενοι ωστε να εξυπηρετουνται συγκεκριμενα συμφεροντα και αλλαζουν σε μερικα λεπτα αν χρειαστει να υπερασπιστουν την εξουσια τους οι καπιταλιστες.. κανενας κουκουες δεν εχει καπιταλιστικη τσεπη, δεν πιανει αλλο η προπαγανδα σας.. εγω ουτε με αριστεριστες εχω ιδια ιδεολογια ουτε με μπαχαλα.. κομμουνιστης ειμαι και στηριζω το ΚΚΕ το οποιο δεν εχει καμια απολυτως σχεση με μολοτωφ κουκουλες κλπ.. οποτε αλλου αυτα τα παραμυθια.. οι ναζι της χρυσης αυγης αν υπηρχε δικαιοσυνη θα επρεπε τουλαχιστον να φυλακιστουν για μια 20ετια με τα εγκληματα που εκαναν.. αλλα εχουν τις πλατες εφοπλιστων και βιομηχανων γι αυτο και δεν τους αγγιζουν

  • Apolo Anasa
   Apolo Anasa

   @Communist Rebel υπάρχει δικαιοσύνη και είτε σου αρέσει είτε όχι θα υπακούεις τους νόμους. Αλλιώς να μην υπακουμαι και να επικρατήσει ο νόμος της ζούγκλας. Υπάρχουν νόμοι και δικαστικά σώματα. ΤΕΛΟΣ με αυτό. Ποιος μιλά για τους βλακες με καπιταλιστικες τζεπες κουκουεδες? Σου λέω για τους αριστεριστες και τα λαμογια με τα οποία έχεις την ίδια ιδεολογία. Μια ζωή η αριστερά στην Ελλάδα προάγει την βία. Πάτε με τα μολότοφ και μόλις φάτε μισό μιλιγκραμ δακρυγόνο μας φουσκονεται τα παπαρια με την βία της αστυνομίας. Μια ζωή αυτό-παρουσιάζετε ως τα θύματα της βίας και πατάτε κυριολεκτικά επί πτωμάτων(πολυτεχνείο, Αλέξης, Φυσας) και εκμεταλλευεστε τον χαμό τους για να εξυπηρετήσεται τα μικρό-ιδεολογικά σας συμφέροντα.

  • Communist Rebel
   Communist Rebel

   @Apolo Anasa οτι η δικαιοσυνη στη χωρα μας δεν εχει αθωωσει λαμογια και λαμογια; Που τα πουλας αυτα ρε; Κανενα κρατος δικαιου δεν υπαρχει και δεν μπορει να υπαρξει στον καπιταλισμο παρτο χαμπαρι.. βρες μου ενα στοιχειο που να σχετιζει το ΚΚΕ με 17Ν, ρουβικωνα και μαρφιν και τοτε ξαναμιλαμε.. καταρχας σφυροδρεπανο και αναρχια δεν εχουν καμια απολυτως σχεση και εσυ μου λες για 17Ν και ρουβικωνα που ειναι αναρχικες ομαδες καθως και για την υποθεση με τον εμπρησμο στη μαρφιν που επισης προκληθηκε απο αναρχικους.. μολις μου απεδειξες με λιγα λογια οτι εισαι εντελως ασχετος απο πολιτικη.. λογικο εξαλλου.. το να εισαι εθνικιστης προυποθετει να εισαι ασχετος απο πολιτικη και ιδεολογιες

 • Μαιρη Δρουλια
  Μαιρη Δρουλια

  Για μένα έπρεπε να υπάρχει νόμος ότι κάνεις να σου κάνουμε!είτε σε ζώα είτε σε ανθρώπους. Να του κόψουν κ τα αφτιά κ τα άλλα που λέει ότι έχει.!δν υπάρχει δικαιοσυνη

  • Rap k Graffiti 50-50
   Rap k Graffiti 50-50

   @ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Νεοραψωδός ChristoForis Ανεβαζεις και βιντεο απο τον κλεομενη και τον αποκαλεις και "Πατηρ". Τι εισαι ρε βλακα αιρετικος; Αμα σε βρω θα σου πω εγω.

  • Rap k Graffiti 50-50
   Rap k Graffiti 50-50

   @ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Νεοραψωδός ChristoForis ΧΑΧΑΧΑ ΕΛΑ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ" ΜΟΙΡΑΔΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΒΡΕ ΟΥΣΤ. ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΝΑΙ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ.

  • ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Νεοραψωδός ChristoForis
   ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Νεοραψωδός ChristoForis

   @Rap k Graffiti 50-50 ρε βουλωσε το..οτι γουσταρω θα κανω...δε θα σου δωσω λογαριασμο

  • Rap k Graffiti 50-50
   Rap k Graffiti 50-50

   @ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Νεοραψωδός ChristoForis Τι σωστη μωρε. Το παιζεις και ορθοδοξη. Η υποκρισια στο μεγαλειο της. Μαθε τι πρεσβευει η ορθοδοξια αλλιως αλλαξε το ονομα σου γιατι προσβαλλεις την θρησκεια με τις αποψεις σου.

  • ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Νεοραψωδός ChristoForis
   ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Νεοραψωδός ChristoForis

   Σωστη

 • Rick Brawn
  Rick Brawn

  ke kala to vrikate tora oli ine ΧΡΥΣΑΥΓΊΤes to exete vri olo to sistima ke go s leo oti ine filaraki s neo dimokratis tou mitsotaki ,na xekathariso oti den ime me aftous tous ilithious xrysabgites oute me kanena gt pistevo oti o ellhnas den prepi nane se kamia plevra prepi na exi elefhero pnevma ke na min ine sklavos kanenou , ala afto p kanete ke sinexia dixnete me to daktilo san na ipodikniete gia ta dika sas symferonta ta opia ta xeroume poli me tsantizi

 • Born4Mission
  Born4Mission

  Telika mallon exoun dikio autoi pou mou legane oti eisai allos enas gia thn eikona. Krima k sthn arxh fainosoun sumpa8itikos... 1)Fail titlos 2)Fail kinhsh 3)Fake personality... Kai otan lew Fail kinhsh ennow pws lupame pou xairese me to prostimo tou, Pou? sthn Ellada pou zorizete o kosmos... Kai m aresei pou zhtas na labei 8esh h Xrysh aygh... me titlo ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΑΚΡΩΤΗΡΊΑΣΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ? e exeis plaka... Ante afou eisai k magkas perimenoume na doume na kunhgas k kanena syrizioth pou ekopse thn syntaksh twn goniwn sou. Y.G An h fysh kserei ti kanei, kopse thn ntopa AN ME PIANEIS! (Kai latrebw ta zwa alla oute aytia,oures ktlpa exw kopsei)

  • ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Νεοραψωδός ChristoForis
   ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Νεοραψωδός ChristoForis

   Χαθηκες απ τα βιντεο πατρος Κλεομενη

 • x team
  x team

  enw se sumpathousa eisai oti na nai telika.. oi fasistes skotosan ton pavlo kai den zitisan mia sugnwmh..kai perimeneis na vgoun na poun gia ta kommena autia kai ante vgainoun kai lene nai eimaste kata to kopsimo ton aution kai ti ? tha fanoun kaloi ston kosmo e? ..den asxolite kaneis pleon mazi tous kai esu tous kaneis diafimisi.. to xeiristikes polu lathos pio polu san youtuber para san filozwos. auta peace..

 • CFP_Broken
  CFP_Broken

  Eisai magkas pano

 • Βασίλης tsoukalas
  Βασίλης tsoukalas

  KOPSTOU TA AUTIA ME MIA PENSA

 • arhs konths
  arhs konths

  Les oti i fisi kani tin dulia tis gia ta aftia t skilou esu pou exeis gemisi tattoo kai mpravo s tin sevese ti. Fisi ? I tha pis oti soma sou ine to kanis oti thes?! Ego pistevo oti me ta logia linonte pola kai oxi m roufianies k kantakelies k megala prostimata pou den kseris an o alos exi n ta dosei pou mpori na tou katastrefis tin zoi

  • arhs konths
   arhs konths

   @Greco GR den eimai me thn meria kanenos ala oute me pirazei na kopoun ta autia se merika skilia ala na kopoun apo giatro kai oxi san merikous edw kato sthn mesinia pou ta kovoun me thn psalida siriza k to skili upoferei O alos mporei n tou kovei ta autia k to skuli na zei kalhtera k apo anthropo kai merikoi pou einai antithetoi me auto kai pernoun astinomies k filozoikes ta siilia tou limktonoun apo thn pina k einai se xalia katastasi opote t les g auto

  • Greco GR
   Greco GR

   ti les re clown mhpws eisai kai me thn meria tou allou tou pousth?

 • christopher ic_
  christopher ic_

  καλα τάπες μάγκα!

 • Nikolas Mal
  Nikolas Mal

  Pou kwlane oi politikes pepithiseis to monadiko sou faoul gia emena einai edw

  • Decemberist X
   Decemberist X

   Πως δεν κολλάνε τα πολιτικά... Ξυπνάτε μάγκες... Ξυπνάτε... Και δεν αναφέρομαι σε αυτό που είπε για την Χρυσή Αυγή...

  • themis k
   themis k

   κωλαει γιατι ο συγκεκριμενος εβγαζε φωτογραφιες με σημαιες και μπλουζες της χρυσης αυγης κτλπ κτλπ..και ουσιαστικα ο παναγιωτης ζηταει να παρει θεση η χρυση αυγη,δηλαδη να πουνε οτι δεν τους αντιπροσωπευει ο συγκεκριμενος ανεγκεφαλος κτλπ κτλπ

 • Γιώργος Μπαλτας
  Γιώργος Μπαλτας

  Είσαι μαγγας σε πάω

 • Aggelos Xiro
  Aggelos Xiro

  Kai Egw kovw ta aftia se kafkasio

  • Madnezz123
   Madnezz123

   @arhs konths Τι ακουω ρε φιλε. Καμια ελπιδα.....

  • arhs konths
   arhs konths

   Ama to skuli pernaei kala kai den upoferei kala kaneis giato o alos pou den ta exei kopsei sto skuli tou exoun vgei ta kokala apo thn pina sta arxidia s Ala an to skili den pernaei kala eisai malakas

  • ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Νεοραψωδός ChristoForis
   ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Νεοραψωδός ChristoForis

   @Aggelos Xiro για ποιο λογο τα κοβεις?

  • Madnezz123
   Madnezz123

   Και του τυπου στο βιντεο γιατρος το εκανε. Και και ο γιατρος και ο ιδιοκτητης του σκυλου πρεπει να φανε προστιμο

  • eformos polundrios
   eformos polundrios

   @Aggelos Xiro δεν υπάρχει λόγος όμως ρε φίλε, εσένα θα σου άρεσε?

 • h mana soy
  h mana soy

  Enohte pernis dislike mas dixnis ton kalo gia na pareis views ktinobati filozwe

  • jim str
   jim str

   Άμα είσαι μαλακας,και δν πάει το μυαλο..

  • themis k
   themis k

   μεχρι εκει σου κοβει και σενα...τι να πεις

 • Pavloukos
  Pavloukos

  APLA MPRABO👏🏻👏🏻👏🏻

 • Αλέξανδρος Σπαρτιάτης
  Αλέξανδρος Σπαρτιάτης

  Ποιος λέει ότι είναι χρυσαυγιτης; Μήπως βρήκαμε τα θύματα για όλες τις προπαγάνδες;

 • Δ Νέμεσις
  Δ Νέμεσις

  Που κολλάει ρε μαγκα η Χρυσή Αυγή ;;;;Οι κομμουνιστές οι αριστεροί οι χαλεδες γενικά δεν κόβουν αυτιά από ζωάκια;

  • Δ Νέμεσις
   Δ Νέμεσις

   @Βαγγελης Καρασουλης κουλαρε πρόβατο

  • Decemberist X
   Decemberist X

   Και εγώ μάγκες έχω πάει να δω τον Παναιτωλικό και έχω φωτογραφία στο γήπεδο του! Τι πάει να πει αυτό? Και δεν υποστηρίζω την Χρυσή Αυγή εδώ Αλβανός είμαι... Απλά σε κάποια πράγματα πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί!!!

  • Madnezz123
   Madnezz123

   Αυτος ειπε οτι ειναι χρυσαυγιτης

  • Βαγγελης Καρασουλης
   Βαγγελης Καρασουλης

   Ασε μας ρε

 • takos takos
  takos takos

  ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΕΝΑ ΑΥΤΙΑ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑ 53 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΤΕ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΚΑΝΕ ΚΟΡΣΟ ΠΡΕΣΑ ΚΑΝΑΡΙΟ ΝΤΟΓΚΟ ΑΡΤΖΕΝΤΙΝΟ ΜΠΟΥΛ ΤΕΡΙΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΞΕΧΝΑΩ

  • kimwnas koursopoulos
   kimwnas koursopoulos

   ta perisotera den einai komena pou blepw

 • Tsagarakiss艾
  Tsagarakiss艾

  Μπράβο Παναγιώτη αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να υπάρχουν σαν εσένα!

 • stathisgr
  stathisgr

  παναγιωταρα, οτι και να του κανεις του βλακα, οποιαδηποτε ποινη, ο βλακας βλακας θα μεινει, μυαλο δεν μπαινει...

 • aloa telia
  aloa telia

  Αυτό περιμέναμε για να μάθουμε ότι η Χρυσή Αυγή αποτελείται από τα κατακάθια της κοινωνιας

 • ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
  ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

  Μπραβο φίλε μου η αλήθεια να λέγεται

 • Νικος Μ
  Νικος Μ

  Δεν φταιει το κόμμα ρε μαλακες

 • Abc Def
  Abc Def

  Γαμω το κάθε κόμμα μπουρδελο

 • Abc Def
  Abc Def

  Όχι ρε παναγιωταρα και μεις κατινες είμαστε 😂😂😂

 • Ευανθία Μπουμπουραλακη
  Ευανθία Μπουμπουραλακη

  Παρά πολύ σπάνια βρίσκεις ντομπερμαν στις μέρες μας χωρίς κομμένα αυτιά. Το ότι του έκοψε και αυτός τα αυτιά δεν το θεωρώ και τεράστιο έγκλημα καθώς αν ήταν έτσι έπρεπε να χρεωθουν με τέτοια πρόστιμα δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι. Επίσης για να κόψεις τα αυτιά στο σκύλο σου θέλει λεφτά και οπως βλέπετε στις εικόνες έχει τα σκυλιά μέσα στο σπίτι του που πολλοί άνθρωποι δεν το κάνουν. Οπότε δεν θεωρώ ότι αν κόψεις τα αυτιά του σκύλου σου σημαίνει ότι δεν τον αγαπάς. Αλλά πάντως ο τρόπος που έβριζε και ανέβαζε μλακιες στο Facebook και έκανε τον μάγκα ήταν απαράδεκτος.

 • bertheway
  bertheway

  Θα αθωωθεί στην έφεση φασισταριο

 • Дионис Дуонисполув
  Дионис Дуонисполув

  Εντάξει, κι εγώ δε μιλαω πολιτικά, αλλά που είναι το περίεργο; Αφού μιλάμε για χρυσαυγίτη ρε παιδιά! > είναι ιατρικός όρος, είναι διάγνωση βαριάς εγκεφαλικής ανεπάρκειας και γενετικής μετάλλαξης.....:)))))

 • ΠΑΠΑΣΙΦΟΥ
  ΠΑΠΑΣΙΦΟΥ

  GT KOBOYNE TA AFTIA RE MLK!!????

 • Δημητρης Καλτας
  Δημητρης Καλτας

  Σωστη τοποθετηση ... στο μονο που διαφωνω κ θα το αιτιολογησω ,ειναι στο τιτλο του βιντεο...Εαν αυτος δεν ειχε φωτογραφιες κ μπλουζες με τη Χρυση Αυγη,θα εμπαινε ενας τιτλος του τυπου ΄΄Συριζαιος βασανιζει'' ...''Πασοκτζης ακρωτηριαζει'' κλπ κλπ...;;;Φυσικα δεν γινεται στοχευμενα απο σενα κ αυτο φαινεται απο το τροπο που μιλας...Ομως ειναι αδικο για ολους τους υπολοιπους...Ισως ο περισσοτερος κοσμος δεν δει ολο το βιντεο,ισως δεν το δει καν...αλλα θα κοινοποιησει...Ο τιτλος θα μεινει...Παντου υπαρχουν επικινδυνοι ανθρωποι,κλινικα ηλιθιοι...τελειωμενες περιπτωσεις...Ο συνειδητοποιημενος ψηφοφορος της χ.α αν κ απεχω απο αυτη,εχει εντονα τα χαρακτηριστικα της φιλοζωιας ,της αθλησης κ του δικαιου...Υπαρχει μια εικονα οπως προανεφερες αρνητικη ,ομως οταν απο το 0,29 πας σε 3 μηνες στο 6-7 % καταλαβαινεις οτι θα μπει μεσα κ πολυ σαβουρα...Ευχομαι στον κουραδα παντως για λογους αισθητικης να του κοψουν το κεφαλι γτ πραγματικα το μυαλο του,του ειναι αχρηστο...

  • Rap k Graffiti 50-50
   Rap k Graffiti 50-50

   @Δημητρης Καλτας Σαβουρα ειναι η ιδεολογια της χρυσης αυγης. Δεν λεω οτι εχουν αδικο σε ολα. Αλλα γενικα ειναι σαβουρα οποτε οποιος ψηφιζει του αξιζει να λογοκρινεται.

  • Δημητρης Καλτας
   Δημητρης Καλτας

   @Rap k Graffiti 50-50 Ξανατονιζω φιλε μου οτι μιλαω για τους γνησιους αν μπορω να το πω ετσι χρυσαυγιτες...Μπηκε τοση σαβουρα εκει μεσα που ηταν αναμενωμενο να παρει αυτη τη κατηφορα...

  • Rap k Graffiti 50-50
   Rap k Graffiti 50-50

   Αισθηση δικαιου και φιλοζωιας η χρυση αυγη. χαχαχχαχ εδω δεν εχουν ανθρωπια ειναι φιλοζωοι ; Ας μαθουν πρωτα να συμπεριφερονται στους ανθρωπους και μετα μιλαμε

 • Rpg honda
  Rpg honda

  Πιο απλα και πιο κατανοητα δεν μπορουσες να τα πεις! Και οι χαρακτηρισμοι ηταν αναλογοι ισως και λιγοι!! Ευγε φιλε, μια φωνη χιλιες λεξεις εισαι!!!

Επόμενο